förlåt!!

FÖRLÅT ATT JAG INTE HAR BLOGGAT PÅ LÄNGE MEN JAG HAR INTE HAFT TID SORRY LÅVAR ATT BLOGGA IMON


BYE BYE // MEMMIZZ

APTV

Idag i skolan så var vi på aptv med zillan & totte det var skitjobbigt och jag var där förra året men idag var det bättre gäster igalla fall det var nån känd dam fotbolls spelare och september var där också. Det var skitjobbigt man skulle vara rak i ryggen inte gäspa se glad ut inte röra på sig sitta helt stilla låssas att inte kamran var där det var allså skitjobbigt. Sen när vi var färdiga så skulle vi få mat korv med bröd det mättar ju inte så bra och vi fick bara ta en fan var snåla dom va!!


bye bye

memmizz


LÄKAREN


igår när jag var hos läkaren så sa han att jag har ett virus i halsen! Så nu får jag inte vara med på idrotten och jag måste dricka varmt inte anstränga mej och jag kommer att få ont i huvudet kanske få feber och så vidare. Så nu har jag jätte ont i huvudet jag vill bara dö känst det som ungefär. Min hals bränner som in i helvete står inte ut mer!!


BLOGGAR SENARE


// EMMIZZ

EN BILD PÅ MIG



EN BILD PÅ MIG SER LITE KÄNPP UT XD :D

VI I FEMMAN

idag i skolan så på förmiddagen hade alla femmor  vi i femman..
... jag vet inte om det gick så bra men jag försökte  i galla fall
det var 25 frågor dom var väldigt lätta
bloggar kanske senare bye

karm EMMA <3<3 

SKOLAN!!

Idag i skolan var det hämskt...
...jag hade ont i huvudet hade ont i halsmandlarna och så gick jag till skolsyster och hon sa att jag hade nackspärr men liksom jag har inte änns ont i nacken.
efter skolan skulle jag till min syster och leka med tindra allså min systers barn och det gick väl bra men sen när  vi skulle äta middag så kändes det som maten ploga mig jag får så jävla ont att äta mat,svälja och dricka.
men måste dra bye bye


//puss & kram MEMMIZZ 


till skolan

idag när jag skulle till skolan så kom vi inte över bron jag vet inte vad som hade hänt men då var jag på spårvagnen och då säger chafören ni får gå av allså va allså vi var vid vågmästarplatsen..
jag bara vad ska vi göra där å så gick alla av sen fråga vi om han kunde åka till backaplan aa men varför skulle vi gå av då vid vågmästarplatsen då?? och sen går vi av och tar 18 bussen så tänkte jag men om vi inte kan ta spårvagn så då kan vi väl inte ta buss
så vi gick på bussen och så åkte den men vi fick vänta typ en halvtimma innan den var framme för igentligen tar det liksom 5 minuter att åka över
så jobbigt
jaja hejdå bloggar kanske senare

kram memmizz

mitt första inlägg

hej
pricis skapat en blogg kul =)
vet inte riktigt vad jag ska skriva än¨

//kram emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0