f*ck you!!

fan vad jag e arg den jävla affären hade slut på converse och bara för det kommer ag kanske inte fåå!!! e as agr!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/memmizz...

converse

jippiii!!!! äntligen ska jag få converes!! <3 e as glad det har öppnat en ny affär i bäckelbo (stavfel) och där finns det äkta converse ch dom e as billiga!! bara 399kr! och jag ska åka dit om ungefär en timma!! men jag vet inte vilken färg jag ska köpa jag vill har converse med usa flagga på men jag vet ej om dom finns så hjälp mej alla läsare och ge mej råd vilken färg!! <3

hjälp mej!! <3


//memmizz <3

värmland

nu e jag i värmland! har inte gjort mkt än! och vet inte vad jag ska göra heller! har trök!!!


//memmizz :/

sitter i bilen! :P

nu sitter jag i bilen på väg upp till värmland, fast vi ska hämta mamma först på jobbet :P
lyssnar på lite musik och bloggar medans vi åker bil! det kommer ugefär att ta 6 - 7 timmar lång tid!! men jag har iallafall med mej min data :D e glad att jag fick ta med mej den!!
kanske bloggar senare hejdå

pösspöss på er alla :-*


//memmizz<3


CHIPSKUNGEN !! <3 <3

Godmorgon på er alla ! , Jag heter Yosan o nu gästbloggar jag på Emmas blogg. ! :D
vaknade kanske för en halvtimma sen för att jag inte kunde sova :P , som ni alla redan vet så r jag kungen av CHIPS!! och jag kan äta det när som helst på dygnet. iaf ska jag göra nåt jätte kul idag men det får ni veta lite senare. det är PÅSKLOV!!!  och jag har längtat som fan. hmm vad ska man mer säga..?
Ska äta frukost snart , men det är inte sista gången ni ser mig gästblogga här!

CHIPSLOVE // YOSAN ! :D


skolan

jag kan väl börja här lite med att jag inte har bloggat på ett tag förlåt senkan vi gå vidare till skolan igår då så bråka jag hanna och typ yosan med ramina för att hon tycker det e barnsligt att ha kläder i små stolekar när dom kläderna finns i stora stolekar men skiit i det man kan väl säga att det e löst om ni inte fattar så berättar jag liksom inte hela historien men det har jag inte tid med och så igår hade vi fika hanna var het galen i mina kakor asså hon tog bara den lilla skiiten!!! och så hade vi oxå påskpyssel det var as kuul. Sen idag e det frdag!!! och då så e det den sista dagen sen e det påsklov!! YEEEEES!!!!! och i vår skola e vi lediga hela nästa vecka asså påsklovet sen den veckan efter så e alla skoler lediga på måndag men vår skola e speciel och vi e lediga då måndag tisdag och onsdag så efter påsklovet e vi lediga tre dagar till och då så blir det typ 2 veckor vi e lediga!! sen börjar vi då på torsdagen och så går vi tordag och fredag asså det e typ bara att slappa nuu längtar så när kl blir 2 för då slutar vi och då har vi påsklov!! och då på torsdag under påsklovet ska vi (min familj) åka upp till värmland vi har en sommar stuga där uppe som min pappa har bygt helt SJÄLV! och jag hoppas att det inte e snöö där uppe för det kan vara det fortfarande men man får väl hoppas på det bästa! OCH det får f*n inte vara massa mygg där uppe asså jag HATAR myggbett!!!! de e typ det värsta som jag veet men om det e varmt där uppe då menar jag det e varmt!!
hoppas att jag får ta med mej min data så jag kan blogga där uppe och kanske lägga ut lite bilder får se. det brukar finnas massa älgar där ska se om jag kan ta kort på dom!
men annars så har vi en annan data som vi ska ta med oss men jag vill ju ha min data för min bror han sitter ju bara på datan och då så kommer jag aldrig att få vara på datan och aldrig få blogga så om jag inte bloggar på väldigt länge så vet ni nu varför!! men jag hoppas på det bästa som vanligt men om vi nu ska ta med oss båda hmm... undra hur vi ska kunna få internet jag suger på sånt så jag vet inget om det. snart ska jag till skolan nu och vi ska typ ha projekt och sen svenska :P hoppas att johanna bjuder på bullar igen det var as gött :D
men ska typ inte vara inne mer på datan måste göra mej i årdingn (stavfel) så vi ses senare på dagen pösspöss alla :-*

//memmizz :-* <3 

NY DATA!!

har fått en ny data idag och den e as stor och as bra!!
men jag är inte van vid den än :(
en det kommer
men jag e bara as glad säger jaag!!!



//memmizz <3<3

saknar er!

saknar alla i min förra skola. jag var mej själv i min förra skolan men inte längre. hatar skolan jag går i jag är inte mej själv längre jag önskar bara att ja kunde vara kvar med er fast jag älskar mina kompisar i min skola men ibland e det bara för mkt. lärarna bryr seej fan inte om nått står inte ut!!!

jag e inte den jag vill vara!!!

jag e inte den jag vill vara jag vill vara den som alla tycker om fast mina vänner tycker redan om mej men det skänns som jag bara saknra nån. tex min bästis andiz jag saknar henne as mkt hon bytte skolan sen syns vi typ aldrig mer. och sen i min förra skola saknar jag dom enormt mkt specielt min älskade <3 men livet är sånt det är bara att stå ut!!!
men jag glömmer aldrig er
ELIN,CECILIA OCH NATHALIE
SAKNAR ER ENORMT MKT UNSKAR DET VAR SOM FÖRR!!!


//memmizz

godnatt!

god natt alla fast jag inte ska gå och lägga mej än men ändå godnatt pösspöss
ska nu stänga av datan det e df jag säger godnatt!!


bloggar imon efterskolan!

//memmizz<3<3

lek o bus!!

har varit på lek o bus idag med yosan <3 hade as roligt och så träffa vi ramina där med hennes lille bror!!
sen gick jag och yosan till mc och åt mat det var gött!
sen gick vi runt på backaplan och kolla lite hitta as snygga kläder!!!
och nu e jag hemma ha det så gött vi hörs!


//memmizz <3<3

tv!!

köpte en ny tv idag
e as glad
den e as stor
och as konstig att kolla på e inte van vi en sån stor tv
men e as glad ialllafall!!


//memmizz <3<3

vet ej

vet ej om jag ska sluta blogga
ge mej råd ska jag sluta eller fortsätta blogga?


//memmizz...

RSS 2.0